Deklaratë për shtyp

Postuar më: 04 Janar 2018

Prezantimi i risive dhe ndryshimeve në Kodin e Ri të Procedurave Administrative

Postuar më: 19 Shkurt 2016
Departamenti i Administratës Publike dhe Ministria e Drejtësisë, në bashkëpunim me Projektin e Binjakëzimit “Mbështetje për Reformën e Shërbimit Civil në Shqipëri”, projekt financuar nga Bashkimi Europian dhe i zbatuar nga Qeveria franceze dhe italiane, do të organizojnë disa aktivitete informuese me pjesëmarrjen e aktorëve kryesorë publikë. Fokusi i këtyre aktiviteteve do të jetë informimi i pjesëmarrësve mbi risitë dhe ndryshimet që ka sjellë Kodi i Ri i Procedurave Administrative.

Deklarata e Ministrit Naço, “Politikë e re dënimi, në luftën kundër kriminalitetit”.

Postuar më: 27 Dhjetor 2013
Deklarata e Ministrit Naço, “Politikë e re dënimi, në luftën kundër kriminalitetit”

Raport publik për 100 ditët e para të qeverisjes

Postuar më: 22 Dhjetor 2013
Ja cfarë bëmë në 100 ditë. Shfletoni online raportin publik për 100 ditët e para të qeverisjes.

Ministri Naço raporton në Komisionin Parlamentar të Integrimit

Postuar më: 02 Dhjetor 2013
Ministri i Drejtësisë, Z. Nasip Naço ishte i pranishëm sot gjatë një seance dëgjimore në Komisionin e Integrimit, ku ka raportuar në lidhje me ecurinë e reformave, problematikat dhe arritjet në në sistemin e drejtësisë. Gjatë fjalës së tij, Z. Naço theksoi edhe njëhërë vullnetin e qeverisë për reformim e sistemit të drejtësisë, duke nisur nga Këshilli i Lartë i Drejtësisë e deri tek sistemi gjyqësor, si dhe për të luftuar korrupsionin si një nga plagët e shoqërisë shqiptare.

Takim i nivelit të lartë me delegacionin COWEB

Postuar më: 07 Nëntor 2013
Një delegacion i lartë me përfaqësues të grupit të punës të Këshillit të Europës për Rajonin e Ballkanit Perëndimor (COWEB) kanë zhvilluar sot një vizitë zyrtare në Ministrine e Drejtësisë.