Postuar më: 24 Qershor 2017

DENONCO

Ministria e Drejtësisë, fton gjithë qytetarët të denoncojnë çdo rast të përfshirjes së punonjësve të kësaj ministrie dhe/ose institucioneve të saj të varësisë në shit-blerje të votave, intimidim të votuesve për të votuar për një subjekt të caktuar politik, apo shkelje të tjera të lidhura me zgjedhjet.

Denoncimi i rasteve mund të bëhet në:

1)      Adresat e mëposhtme elektronike:

                                                      -Stiliano.Rushaj@drejtesia.gov.al dhe/ose

                                                      -Dorina.Azo@drejtesia.gov.al

2)      Në numrat e celularit:        069 61 39 386 dhe/ose 068 60 23 313

3)      Në rubrikën e denoncimeve të Ministrisë së Drejtësisë, e aksesueshme në link-un:           http://ankesa.drejtesia.gov.al/ankesa/

Ministria e Drejtësisë ju falenderon për ndihmën në zbatimin e ligjit dhe ju siguron ruajtjen e anonimatit

Ministri

Gazment Bardhi