Dita Kombëtare e Ndërmjetësimit

Postuar më: 10 Korrik 2017

DENONCO

Postuar më: 24 Qershor 2017

Deklaratë e Ministrit të Drejtësisë

Postuar më: 17 Qershor 2017

Shkarkohen dhe kallëzohen në Prokurori 8 zyrtarë të lartë të Zyrës së Regjistrimit të Pasurive të(...)

Postuar më: 03 Qershor 2017
Ministri i Drejtësisë z. Gazment Bardhi, shkarkoi sot nga detyra 8 zyrtarë të lartë të Zyrës së Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme, Sistemit të Burgjeve dhe Zyrës së Përmbarimit, si dhe ia referoi rastin e tyre Prokurorisë së Përgjithshme, për veprën penale të përfshirjes në kundërshtim me ligjin në fushatën zgjedhore të një subjekti zgjedhor.