Përurimi tek IML, Ministri Manjani: Ky shërbim, provë për të shuar çdo dyshim

Postuar më: 21 Dhjetor 2016
Përurimi tek mjekësia ligjore, Ministri Manjani: Ky shërbim, provë për të shuar çdo dyshim

Miratohet Amnistia, Ministri Manjani: Nuk duhet trajtuar si teatër populist!

Postuar më: 20 Dhjetor 2016
Ministri i Drejtësisë z. Ylli Manjani ishte sot i pranishëm në Komisionin për Sigurinë Kombëtare dhe atë për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut ku u shqyrtua dhe u miratua ligji “Për Amnistinë”.

Amnistia, Ministri Manjani raporton ne Komisioni e Ligjeve

Postuar më: 19 Dhjetor 2016
Amnistia, Ministri Manjani raporton ne Komisioni e Ligjeve

Mbi korrespondencën zyrtare të çështjes K.Balili.

Postuar më: 16 Dhjetor 2016
Me mirëkuptimin që përmbajtja e dokumentave që referohen në këtë përshkrim është sekret dhe nuk mund të publikohen, po paraqesim këtë kronologji të korrespondecës shkresore-zyrtare hyrëse-dalëse të Ministrisë së Drejtësisë mbi çështjen K.Balili.