Topics

Preambul

Kemi vizionin dhe guximin që duke ndryshuar vetveten, të ndryshojmë shoqërinë dhe vendin. Të(...)

Preambul
Integrimi në Bashkimin Europian
Integrimi në Bashkimin Europian

Marrja e statusit të vendit kandidat dhe fillimi i bisedimeve për anëtarësimin në Bashkimin Evropian do të(...)

Shqipëria Europiane, në rajon dhe në botë
Shqipëria Europiane, në rajon dhe në botë

Programi ynë qeverisës për politikën e jashtme synon të rritë cilësinë dhe të(...)

TREGO FYTYREN E KORRUPSIONIT !

DENONCO TE PADUKSHMEN

AQ TE DUKSHME

TREGO FYTYREN E KORRUPSIONIT !
Shteti i së Drejtës dhe demokratizimi i shoqërisë
Shteti i së Drejtës dhe demokratizimi i shoqërisë

Qeveria angazhohet për të rikthyer besimin e publikut në një Shqipëri më të sigurt, ku forca e ligjit(...)

Zhvillimi Ekonomik

Do të ndërtojmë me urgjencë “profilin” apo “portretin” e ekonomisë shqiptare të dy(...)

Zhvillimi Ekonomik