Preambul

Kemi vizionin dhe guximin që duke ndryshuar vetveten, të ndryshojmë shoqërinë dhe vendin. Të(…)

Preambul
Integrimi në Bashkimin Europian

Integrimi në Bashkimin Europian Marrja e statusit të vendit kandidat dhe fillimi i bisedimeve për anëtarësimin në Bashkimin Evropian do të(…)

Shqipëria Europiane, në rajon dhe në botë

Shqipëria Europiane, në rajon dhe në botë

Programi ynë qeverisës për politikën e jashtme synon të rritë cilësinë dhe të(…)

TREGO FYTYREN E KORRUPSIONIT !DENONCO TE PADUKSHMEN

AQ TE DUKSHME

TREGO FYTYREN E KORRUPSIONIT !
REGJISTRI NOTERIAL SHQIPTAR

REGJISTRI NOTERIAL SHQIPTAR

Regjistrimi i Akteve dhe Veprimeve Noteriale

më shumë

ALBIS

ALBIS

Hedhja e të Dhënave në Sistemin e Menaxhimit të Çështjeve të Përmbarimit

më shumë

GJYKATA.GOV.AL

GJYKATA.GOV.AL

Portali kombëtar i Sistemit Gjyqësor Shqiptar

më shumë

TARIFAT E REJA

TARIFAT E REJA

Për shërbimet që kryhen nga Administrata Gjyqësore, Ministria e Drejtësisë, Prokuroria dhe Noteria

më shumë

Shpenzimet e Ministrisë

Shpenzimet e Ministrisë

Mund të shikoni raportet e shpenzimeve të Ministrisë dhe grafikun për periudhën e përzgjedhur.

më shumë

bgmultimediain