Bruce C. Swartz, Zëvendës Ndihmës Prokuror i Përgjithshëm në Departamentin e Drejtësisë të Shteteve të Bashkuara - Ministria e Drejtësisë
Postuar më: 21/03/2023

Bruce C. Swartz, Zëvendës Ndihmës Prokuror i Përgjithshëm në Departamentin e Drejtësisë të Shteteve të Bashkuara

Me miq të mirë është gjithmonë kënaqësi të takohesh

Pozitiviteti që përcjell një mik si Bruce C. Swartz, Zëvendës Ndihmës Prokuror i Përgjithshëm në Departamentin e Drejtësisë të Shteteve të Bashkuara ta bën më të lehtë bisedën dhe të motivon më shumë për të bërë punë të mira për forcimin e shtetit të së drejtës dhe luftës kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit.