Londër - me Rt Hon Dominic Raab, Zëvendës Kryeministër, Sekretar i Shtetit për Drejtësinë dhe Lordi Kancelar për Mbretërinë e Bashkua - Ministria e Drejtësisë
Postuar më: 22/03/2023

Londër – me Rt Hon Dominic Raab, Zëvendës Kryeministër, Sekretar i Shtetit për Drejtësinë dhe Lordi Kancelar për Mbretërinë e Bashkua

Londër – me Rt Hon Dominic Raab, Zëvendës Kryeministër, Sekretar i Shtetit për Drejtësinë dhe Lordi Kancelar për Mbretërinë e Bashkuar, biseduam për të çuar përpara bashkëpunimin në fushën e drejtësisë, luftës kundër krimit të organizuar dhe për zbatimin e marrëveshjes dypalëshe në fushën e ekzekutimit të vendimeve penale, e cila është në fuqi që prej vitit 2021