Mbi aktivitetet publike që kanë lidhje me veprimtarinë në Ministrinë e Drejtësisë, gjatë muajit Qershor 2019

Në zbatim të gërmës a, pika 20 e Vendimit nr. 283, datë 10.5.2019 të Këshillit të Ministrave “Për marrjen e masave dhe monitorimin e veprimtarisë, sjelljes apo përdorimit të burimeve njerëzore, financiare dhe logjistike të administratës shtetërore, gjatë procesit zgjedhor për zgjedhjet vendore për vitin 2019”, Ministria e Drejtësise informon se deri në datën 30 qershor 2019, të dhënat per aktivitetet publike, te programuara për muajin qershor, që kane lidhje me veprimtarinë e institucionit
janë

1- Berlin, Gjermani – Gjonaj dhe Lleshaj të ftuarit kryesorë në Konferencën Ndërkombëtare “One Forencics”, Forencic and Integrity Services
Data: Postuar më: 07/06/2019

2- Ministrat Gjonaj dhe Lleshaj takime me deputetë dhe përfaqësues të Bundestagut Gjerman
Data: Postuar më: 06/06/2019

3- Berlin, Gjermani – Ministrja e Drejtësisë Gjonaj dhe Ministri i Brendshëm Lleshaj, vizitë pune në kuadër të forcimit të marrëdhënieve dypalëshe dhe integrimit europian të vendit
Data: Postuar më: 05/06/2019

4- Strasburg, Francë – Ministrja Gjonaj pjesë e Konferencës së Nivelit të Lartë për 20 vjetorin e GRECO
Data: 17.05.2019

5- Berlin, Gjermani – Ministrja Gjonaj takim me Elisabeth Winkelmeier-Becker, anëtare e grupit parlamentar të CDU/CSU.
Data: 08/06/2019

6- Fjala mbi dekretin e Presidentit e Ministres së Drejtësisë në Parlament
Data: 13/06/2019