Në Podgoricë u zhvillua mbledhja e dytë e përbashkët mes dy qeverive - Ministria e Drejtësisë
Postuar më: 02/03/2023

Në Podgoricë u zhvillua mbledhja e dytë e përbashkët mes dy qeverive

Në Podgoricë u zhvillua mbledhja e dytë e përbashkët mes dy qeverive.Në këtë takim u finalizua marrëveshja për ndërtimin e urës mbi Bunë që do lidhëUlqinin me Velipojën. Gjithashtu ura të tjera bashkëpunimi do të ndërtohen dhe në fushën e drejtësisë. Tre marrëveshjet dypalëshe që u dakordësuan, ishin për të filluar menjëherë nga puna, për t lehtësuar bashkëpunimin gjyqësor mes autoriteteve në dy vendet tona respektive, në interesin më të lartë të qytetarëve.