Njoftim! Në kuadër të realizimit të procedurave konkurruese për përkthyes zyrtar në Republikën e Shqipërisë - Ministria e Drejtësisë
Postuar më: 09/09/2022

Njoftim! Në kuadër të realizimit të procedurave konkurruese për përkthyes zyrtar në Republikën e Shqipërisë

Në kuadër të realizimit të procedurave konkurruese për përkthyes zyrtar në Republikën e Shqipërisë, Ministria e Drejtësisë ju bën me dije listën paraprake të kualifikimit, referuar numrit unik të aplikuesve.

Procedurat e testimit do të zhvillohen në datat 26, 27, 28 dhe 29 shtator 2022.

Lista paraprake me numrin unik te kandidateve te kualifikuar per te marre pjese ne provim

Lista paraprake me numrin unik te kandidateve te shkualifikuar per te marre pjese ne provim

Lista paraprake që përjashtohen nga detyrimi për dhënien e provimit